Botox 

Botox Panna


Hur behandlas rynkor med Botox i panna?


SÅ GÅR DET TILL NÄR DINA RYNKOR REDUCERAS​

Botox injiceras väldigt ytligt in på huden med en liten nål mot klientens panna. Varsamt injiceras Botox i flera punkter på pannan för att reducera rynkor och fina linjer med väldigt lite smärta och obehag. Klienten kan återgå tillbaka till arbetet efter behandling med mildare rodnad. Botox, när det utförs väl, är en säker behandling som ger naturliga resultat.

Efter din behandling erbjuds du alltid ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor för eventuell touch-up om Botox behandlingen inte har minimerat rynkor och fina linjer på din panna helt och hållet.Botox Glabella (argrynka)


Så behandlas dina rynkor mellan ögonbrynen

Glabella, bekymmersrynka, arga rynkan - minska ålderstecken med Botox.

Botox minskar ansiktsmuskulaturens aktiviteter som orsakar rynkor i ansiktet. Därför är det vanligt att behandla området mellan ögonbrynen som kallas för glabella både i förebyggande syfte och för att bromsa ålderstecken.Botox Kråksparkar


Vad är kråksparkar och hur behandlar vi rynkorna med Botox?

Kråksparkar är de rynkor och linjer som uppstår vid sidan om ögonen när man kisar. Med hjälp av Botox kan man minimeraklientens kråksparkar.

Botox injiceras väldigt ytligt in på huden med en liten nål mot klientens rynkor. Varsamt injiceras Botox i flera punkter runt klientens ögon som reducerar kråksparkar med väldigt lite obehag och smärta.

 

Patienten kan återgå till arbete efter Botox behandlingen med mild rodnad. Botox, när väl utförd, är en säker behandling som ger ett naturligt och fräscht resultat som håller 3-4 månader

Botox Haka 


Med åldern påverkas även skelett och den mjuka den mjuka vävnaden runt hakan vilket förkortar ansiktets nedre region och påverkar hakans form. Det är också vanligt att muskulaturen kring haka och hals är så stark att hakan dras upp och formar ett tydligt
veck under läppen.

Genom att injicera Botox kan muskulaturen på hakan slappna av och blir på så vis mindre gropig. Resultatet blir en mer ungdomlig nedåtgående haka och harmonisk hakprofil.